Ideakilpailu Kriminologia-lehden kannesta

Suomen Kriminologinen Yhdistys (SKY) perusti kesällä 2019 Kriminologia-nimisen tieteenalajulkaisun, jonka toiminta käynnistyy 2021. Nyt käynnistetään Kriminologia-lehden graafista ilmettä koskeva ideakilpailu .

Kilpailu on kaikille avoin. Kilpailun voittanutta työtä käytetään perustettavan verkkolehden kantena sekä hyödynnetään muuten lehden viestinnässä. Lisää tietoa vertaisarvioidusta Kriminologia-lehdestä löydät täältä.

Kilpailuun osallistujia pyydetään lähettämään työnsä SKY:n sähköpostiosoitteeseen (yhdistys@kriminologia.fi) 16.11.2020 mennessä. Kansiehdotuksessa tulee olla lehden nimi ’Kriminologia’ ja siinä voi olla sen lisäksi numeron tunniste (esim. 2021:2) sekä teksti ’Suomen Kriminologinen Yhdistys ry’. Yhdistyksen nimi voidaan lisätä kanteen, mikäli kilpailuehdotus ei sitä sisällä.

Kilpailuun osallistuvat työt pyydetään lähettämään png- tai jpg-muodossa ja niiden tulee olla A4-kokoisia tai suurempia. Mikäli kansiehdotus hyödyntää itse tekemääsi fonttia, pyydämme toimittamaan kattavat fontin käyttämiseen vaadittavat komponentit. Yhdistys pyytää myöhemmin kilpailun voittaneesta työstä muut tarvittavat tekniset tiedot.

Kriminologia-lehden toimitus valitsee kilpailun voittajan ja voittanut työ julkistetaan SKY:n vuosikokouksessa joulukuussa 2020. Kilpailuun osallistumalla suostut voittaessasi luovuttamaan SKY:lle täydet tekijänoikeudet työhön. Kilpailussa pidätetään oikeus olla valitsematta yhtäkään työtä lehden käyttöön.

Lisätietoa ideakilpailusta: päätoimittaja Markus Kaakinen (markus.kaakinen@helsinki.fi) ja toimitussihteeri Anna Raeste (anna.raeste@helsinki.fi).