Jäsenyys

Kaikki Suomen Kriminologisen yhdistyksen sääntömääräisen tarkoituksen hyväksyvät henkilöt voivat liittyä yhdistyksen jäseneksi. Yhdistykseen voi liittyä varsinaisena jäsenenä tai kannattavana jäsenenä. Yhdistys voi myös kutsua kunniajäseniä.

Voit hakea Suomen Kriminologisen yhdistyksen varsinaista jäsenyyttä täyttämällä oheisen jäsenhakemuslomakkeen. Kaikkia jäsenyyteen liittyviä asioita voi kysyä sähköpostitse osoitteesta yhdistys (at) kriminologia.fi

Jäsenmaksun suuruus vuonna 2024 on perusjäseneltä 35 euroa, päätoimiselta jatko-opiskelijalta 25 euroa ja päätoimiselta opiskelijalta 10 euroa.

Jäsenmaksua voidaan hakemuksesta alentaa jäsenen sairauden, työttömyyden, perhevapaan tai muun erityisen syyn perusteella. Alennettu jäsenmaksu on 10 euroa. Alennettua jäsenmaksua haetaan jäsenhakemuslomakkeella riippumatta siitä, onko hakija ennestään yhdistyksen varsinainen jäsen.

Yhdistykseen voi liittyä myös kannattavana jäsenenä. Kannattava jäsen saa säännöllisesti tietoa yhdistyksen toiminnasta ja tapahtumista. Hän ei kuitenkaan saa yhdistyksen varsinaisen jäsenen muita etuja, kuten puheoikeutta yhdistyksen kokouksessa tai alennusta Kriminologian päivien jäsenmaksusta. Kannattavan jäsenen jäsenmaksu on vapaavalintainen. Hakemus kannattavaksi jäseneksi liittymisestä tehdään sähköpostitse osoitteeseen yhdistys (at) kriminologia.fi

Jäsenhakemuslomake

Yhdistyksen säännöt

Tietosuojaseloste