Kaksoisvarjoväitös lähisuhdeväkivallasta 4.12.2023

Suomen Kriminologinen yhdistys järjestää kaksoisvarjoväitöksen lähisuhdeväkivallasta heti yhdistyksen syyskokouksen jälkeen Tieteiden talon salissa 505 4.12.2023 kello 16–18. Lämpimästi tervetuloa!

Varjoväittelijöinä ovat yliopisto-opettaja Monica Fagerlund Tampereen yliopistosta sekä tutkijatohtori Maiju Tanskanen Helsingin yliopistosta. Puheenjohtajana toimii dosentti Taina Laajasalo Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksesta.

VTT Monica Fagerlund väitteli vuonna 2023 aiheenaan “Rikosprosessin portinvartijat: lähisuhdeväkivallan rikosluonteen rajanveto poliisin puuttumisen näkökulmasta”. Väitöskirjan voi ladata osoitteesta https://researchportal.helsinki.fi/fi/publications/rikosprosessin-portinvartijat-l%C3%A4hisuhdev%C3%A4kivallan-rikosluonteen-r

VTT Maiju Tanskanen väitteli vuonna 2023 aiheenaan “Criminological Perspectives into Intimate Partner Violence: Uncovering Commonalities between Partner Violence and General Crime”. Väitöskirjan voi ladata osoitteesta https://researchportal.helsinki.fi/fi/publications/criminological-perspectives-into-intimate-partner-violence-uncove

Tilaisuuteen ei tarvitse erikseen ilmoittautua.